تولید و فروش تانکر در تهران

گروه تانکر سازی شهریار در تولید و فروش  انواع  تانکر در تهران فعالیت درخشانی دارند.این شرکت درعرصه  تانکر آشامیدنی ، تانکر آهنی سوخت و سیلو سیمان همراه با کادری مجرب و با تجربه در روز صنعت تانکر سازی آماده ساخت و تولید امر انواع مخزن ، تانکر و سیلو سیمانی میباشد.

تانکر یا مخزن بهترین گزینه برای حمل و نگهداری سوخت و انواع مایعات می باشد. تانکرها بسته به نیاز و نوع مایع حمل شونده دارای ابعاد ، جنس ومدل های متفاوت هستند. معمولا در صنعت تانکر سازی از ورق فولاد ST37 استفاده می شود ،اغلب تانکر ها از جنس ورق فولاد سیاه هستند  به دلیل این که فولاد مقاومت بالایی دربرابر ضربه های احتمالی حین رانندگی دارد.

نمایندگی مرکزی تانکرسازی شهریار  مفتخر است انواع تانکر های که با بهترین فولاد ساخته شده است مانند تانکر های حمل سوخت، تانکر های حمل قیر، تانکر های حمل اسید، تانکر پمپ بنزین و تانکر های استیل را در اندازه و نوع مختلف با ضمانت و بالاترین کیفیت ارائه و به دست شما عزیزان برساند.این شرکت در مسیر انتقال انواع تانکر های هوایی و زمینی در این صنایع تانکر سازی میکوشد تا شما به راحتی بتوانید آنهارا در هر نقاطی از کشور مورد استفاده قرار دهید.این تولیدات ابزار های کارآمد و مهمی برای انجام بسیاری از فرآیند حمل و نگهداری سوخت و انواع مایعات بدون آنها عملات امکان پذیر نخواهد بود.

تانکر صرفا برای حمل مایعات مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به نوع مایعی که حمل می شود، جنس بدنه تانکر متفاوت می باشد. مثلا برای حمل انواع سوخت ها مثل بنزین، گازوئیل، مازوت و نفت سفید، از بدنه با جنس ورق های فولاد کربنی استفاده می شود.در حمل بهداشتی مایعات عمدتا فولاد ضد زنگ و استیل به کار می رود. در جایی که مایعات خاصیت خورندگی داشته باشند(مثل اسید ها یا مواد قلیایی) اعمال پوشش بر روی بدنه داخلی تانکرها، تنها راه حل اقتصادی حمل این مایعات به شمار می رود. تخلیه مایعات یا به صورت ثقلی است یعنی با استفاده از وزن خود مایع تخلیه می شوند،یا به صورت پمپ تخلیه می شود.

 

تانکرسازی

تعریف اولیه تانکر در صنعت تانکرسازی

بر اساس تعریف استاندارد در صنعت تانکرسازی مخزن و تانکر آب به معنای ظرف ثابتی برای نگهداری آب در فشار اتمسفر است.

تاریخچه صنعت تانکرسازی
تانکرهای آب از زمان تمدن های اولیه در نقاط مختلف جهان به عنوان روشی برای ذخیره آب مورد استفاده قرار می گرفته است. این ظروف از مواد طبیعی مختلفی مانند چوب، سرامیک، پلاستیک، فلز و سنگ ساخته می شدند.

تانکر و مخزن های ذخیره اولیه معمولاً برای فعالیت های کشاورزی و عمدتا نگهداری آب برای آبیاری محصولات مورد استفاده قرار می گرفتند. برخی از آنها برای مقاصد نظامی نیز مورد استفاده قرار می گرفتند و از مخازن ذخیره برای تأمین آب سربازان، حیوانات، وسایل نقلیه و غیره استفاده می شد.


علاوه بر کشاورزی و مصارف انسانی، از مخازن آب مدرن امروزی برای ذخیره آب برای اهدافی مانند اطفاء حریق، فرآوری شیمیایی، تهیه غذا، جمع آوری آب باران و غیره نیز استفاده می شود. مخازن امکان جمع آوری آب از یک منبع، ذخیره آن و سپس توزیع و استفاده از آن را در صورت لزوم فراهم می کند.

با ظهور صنعت تانکرسازی و وجود تانکرها انسان قادر بود بحران های آب(عوامل پیش بینی نشده مانند رویدادهای مربوط به آب و هوا) و یا فاصله از منابع آب را حل کند.تانکرهای آب همچنین می توانند به تنظیم فشار آب کمک کنند، زیرا مخازن می توانند جریان آب را مطابق با تقاضا تنظیم کنند.

انواع مخازن آب. در تانکرسازی
مخازن آب اغلب از موادی مانند پلاستیک، کانکت، فایبر گلاس، فولاد، خاک رس و غیره ساخته می شوند. مواد مورد استفاده برای هر نوع بسته به نحوه استفاده از مخزن متفاوت است. به عنوان مثال، مخازن آب صنایع غذایی اغلب از فولاد ضد زنگ ساخته می شوند. هنگامی که از مواد مناسب استفاده می شود، خود مخزن نباید تاثیری بر کیفیت آبی که ذخیره می کند داشته باشد.

مواد نامطلوب (از جمله آلاینده های طبیعی مانند جلبک ها، مواد زائد حیوانی، باکتری ها و غیره) ذاتاً در آب وجود دارند و می توانند در مخزن جمع شوند. به همین دلیل است که تانکر ها باید به طور منظم تمیز شوند.

عامل اصلی در تعیین اندازه تانکر مناسب کار شما موارد استفاده مد نظر شماست. مخازن یا تانکرهای کوچکتر عمدتاً برای مصارف خانگی استفاده می شوند و حدود 140 لیتر یا بیشتر را در خود جای می دهند. تانکرهای تجاری می توانند مقادیر بسیار زیادی آب را در خود نگه دارند – گاهی اوقات تا 30000 لیتر یا بیشتر.

از نظر مکان جایگیری و یا ارتفاع محل نصب سه نوع تامکر داریم : تانکرهای هوایی، تانکرهای زمینی و تانکرهای زیرزمینی.

تانکرهای هوایی که گاهی اوقات به آنها برج آب نیز گفته می شود، معمولاً مقادیر زیادی آب را در خود نگه می دارند و از نیروهای طبیعی برای ایجاد فشار کافی برای رساندن آن آب به طور کارآمد استفاده می کنند. تانکر هوایی را می توان به صورت عمودی یا افقی قرار داد. تانکرهای هوایی اغلب از بتن، فلز یا انواع مختلف پلاستیک از جمله پلاستیک تقویت شده با شیشه (GRP) ساخته می شوند.
تانکرهای زمینی در بالای زمین ذخیره می شوند و به راحتی نصب می شوند. دسترسی و نگهداری از مخازن زمینی نسبتا ساده است، اما آنها همچنین می توانند به راحتی به علت خرابکاری، آب و هوا یا عوامل دیگر آسیب ببینند. مخازن زمینی معمولاً از مواد مشابه مخازن هوایی ساخته می شوند.
مخازن زیرزمینی یا مخازن زیرزمینی در زیر زمین نصب می شوند و از آسیب های ناشی از عوامل مرتبط با مخازن زمینی محافظت می شوند. با این حال، نصب و نگهداری آنها دشوارتر است. مخازن زیرزمینی اغلب از بتن مسلح ساخته می شوند.

برای مصارف خانگی، مخازن ممکن است در ارتفاعات یک خانه (مثلاً در فضای پشت بام یا اتاق زیر شیروانی) قرار داده شوند، جایی که برای ذخیره و رساندن آب به سرتاسر سازه استفاده می شود. از مخزن ها می توان برای جمع آوری و ذخیره آب باران برای مقاصد خانگی یا تجاری استفاده کرد. برخی از مخازن در مقیاس بزرگ ظرفیت جذب هزاران لیتر آب را دارنددرتانکر

انواع تانکرها در صنعت تانکرسازی

مردم هزاران سال قبل در سراسر اقیانوس ها تجارت می کردند، در آن زمان یک کارآفرین در حوزه حمل و نقل که ساکن کارولینای شمالی بود، یک شرکت کشتیرانی را با ایده حمل تریلر کامیون ها خریداری کرد. سپس متوجه شد برداشتن مواد مایع از روی کشتی به وسلیه تانکرها کاری به مراتب ساده تر  و کم هزینه تر می باشد. این کار فرآیند لجستیکی را ساده کرد و در نهایت منجر به انقلابی در حمل و نقل محموله و تجارت بین المللی شد. علاوه بر این، صنعت تانکر از سال 1890 پیشرفت های تکنولوژیکی قابل توجهی را تجربه کرد.

انواع تانکر ها عبارتند از:

تانکرهای نفتی

ذخایر نفت و گاز موجود در پالایشگاه ها نقش مهمی را ایفا می کنند. حمل نفت خام از کشورهایی که نفت را استخراج می کنند به سایر کشور ها از طریق تانکرهای نفتی صورت می گیرد. کشتی های نفتکش معمولا ظرفیت 350،000 تن نفت خام را دارند و تانکرهای کوچکتر دارای ظرفیتی تا 35000 تن می باشند. این تانکرها قادرند محصولات نفتی مانند دیزل، روغن گاز، روغن روانکاری و بنزین را از پالایشگاه ها بین بندرگاه های خدماتی توزیع کنند.

تانکرهای شیمیایی

تانکرهای شیمیایی طیف وسیعی از مواد شیمیایی صنعتی را حمل می کنند. محموله های شیمیایی حمل شده تنوع زیادی دارند که برخی از آنها عبارتند از: سودا، اسید سولفوریک و…  که حمل آنها ممکن است خطرات زیادی به همراه داشته باشد. تانکرهای شیمیایی اغلب دارای فولاد ضد زنگ یا مخازن مخصوص هستند و برخی از آنها محصولات غذایی مانند روغن نخل و روغن نباتی نیز حمل می کنند.

تانکر گاز

حمل و نقل گاز مایع طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی تولید کنندگان تانکرها را در بر می گیرد زیرا مصرف کنندگان از گاز برای گرمایش، پخت و پز و حمل و نقل و…  استفاده می کنند. توزیع این منابع انرژی در سراسر جهان  نه تنها به زنجیره تامین انرژی کمک می کند بلکه امنیت بیشتری را برای بازارها به  وجود می آورد.

تانکر هوایی

 این تانکرها با ارتفاع پایه 12 متر و مخزن 4 متر (مجموعا 16 متر ) تولید می شوند که می توانند با یک کفی تریلی حمل شوند (طول کفی تریلی با کشویی آن در حدود 14 متر است). به طور کلی، بر روی کفی تریلی تانکرهای هوایی نمی توان لوازم بیش از 16 متر قرار داد.در این صورت مخزن در کارگاه تولید می شود سپس توسط یک تریلی تا محل نصب حمل می شود. از این تانکرها در کشاورزی و یا آتش نشانی به منظور ذخیره و نگهداری آب آشامیدنی استفاده می کنند.

مزایای تانکر هوایی:

  • آلوده نشدن آب ذخیره شده در مخزن
  • ذخیره کردن آب مورد نیاز مصرفی برای مواقع اضطراری
  • صرفه جویی در مصرف انرژی

مخزن فلزی عمودی

این مخازن با ظرفیت 100 هزار لیتر تا 1 میلیون لیتر تولید می شوند که برای ذخیره و نگهداری مواد رنگی و شیمیایی و.. کاربرد دارند و به دلیل ظرفیت و حجم بالایشان، ضخامتی برابر با 10 تا 30 میل دارند.

مخزن ماشینی

مخازن ماشینی در دو نوع کلی مخزن بیضی و مخزن اشمیتز تولید می شوند.

مخازن طرح اشمیتز: اصطلاحا کتابی هستند و برخلاف مخازن معمول ارتفاع کمی دارد تا احتمال چپ کردن ماشین ها را در تصادفات رانندگی کاهش دهند.

مخزن بیضی: این مخازن بیشتر در امور آبیاری کاربرد دارند و  نسبت به مخازن اشمیتز گنجایش و امنیت کمتری دارد.

مکش و انتقال آب مخازن ماشینی را می توان با دو نوع پمپ انجام داد.1-پمپ گیربکس بغل ماشین 2 -پمپ برقی

کاربرد تانکرسازی:

تانکرسازی یا تولید مخازن برای اهداف گوناگونی مانند حمل مایعات انجام می گیرد. طراحی تانکر باید به صورتی باشد که تحمل انواع بار را نیز داشته باشد.

تانکرهای حمل مواد بازیافت و زباله، به دفع و حذف دائمی زباله ها کمک می کنند.

تانکرهای ساده در صنایع غذایی برای حمل آب و مواد غذایی مایع، در صنایع سنگین برای حمل نفت و بنزین و در صنعت کشاورزی برای حمل آب برای  آبیاری مزارع و یا سموم و کود مایع مورد استفاده قرار می گیرند.

تانکرهای نفتی در حمل مواد نفتی نقش بسیار مهمی دارند زیرا با اطمینان و گنجایشی بیشتر می توان به راحتی این مواد را انتقال داد و جا به جا کرد .

تانکر هوایی چیست و انواع آن

اگر با کمی دقت در بسیاری از مناطق شهری و یا شهرک های صنعتی نگاهی بیندازید حتماً مخازنی را خواهید دید که در ارتفاع و بر روی پایه هایی قرار گرفته اند. این برج های ذخیره آب، با عنوان مخزن آب هوایی، منبع آب هوایی و یا تانکر آب هوایی شناخته می شوند. 

در گذشته که مشکل کم آبی و افزایش جمعیت بسیار نا محسوس بود، این برج های ذخیره آب نقش بسزایی در تامین آب شهرها و شهرک های صنعتی داشتند و البته هنوز هم بسیار با اهمیت هستند. 

در حال حاضر نیز این مخازن آب که عمدتاً از جنس فلز هستند و شکل و شمایل شبیه به هم دارند تقریبا همه جا به چشم می خورند مخصوصا اگر در جایی زندگی میکنید که دارای محلات متراکم و تراکم جمعیت زیادی است. در این مقاله در ارتباط با مخازن آب هوایی توضیحاتی ارائه می دهیم. 

امروزه به دلیل توسعه شهری و افت فشار آب، به تنهایی مخازن آب هوایی جوابگو نبوده و در کنار آن بسیاری از ساختمان ها و واحدهای صنعتی نیاز به نصب مخزن آب جداگانه ای دارند. 

انواع مخازن آب هوایی 

این مخازن به طور کلی به چهار دسته مخازن هوایی فلزی ، مخازن هوایی بتنی، مخازن هوایی پلاستیکی و مخازن هوایی چوبی تقسیم می شوند. نوع سوم یعنی مخازن پلاستیکی اخیرا مورد استفاده قرار گرفته اند و به نظر میرسد بتوانند جایگاه بیشتری را به خود اختصاص دهند. قیمت مخزن آب هوایی با توجه به ماده اولیه مورد استفاده و همچنین طراحی آن تعیین می شود.  

برج های ذخیره آب به شکل ها و اندازه های گوناگونی دیده می شوند. در ساختمان های بلند گهگاهی با معضل افت فشار آب مواجه می شویم زیرا ارتفاع این ساختمان ها بیشتر از حدی است که برج های ذخیره آب بتوانند فشار آب آن را تامین کنند، بنابراین همه ی ساختمان های بلند یک مخزن آب و یا برج ذخیره آب اختصاصی دارند. 

منبع آب هوایی چگونه آب مصرفی مورد نیاز را تامین می کند؟ 

برج ذخیره آب در واقع یک منبع آب مرتفع و بزرگ است. برخی از آنها بیش از ۵۰ متر از زمین فاصله دارند. این ارتفاع باهث می شود فشار لازم برای انتقال آب به لوله ها فراهم شود .هر فوت ارتفاع میتواند ۰٫۴۳ psl (پوند در هر متر مربع) تولید فشار کند. منبع آب شهری حدودا بین ۲۰ تا ۳۰ psl فشار ایجاد می کند. 

اجزای تشکیل دهنده 

این مخازن معمولا از عدسی ها ، بدنه ، پاگرد ، نردبان ، حفاظ ها ، پایه های اصلی ، ساپورت ها ، بادبند ها و لوله های رفت ، برگشت و سر ریز تشکیل میشوند که هر کدام وظیفه خاصی را بر عهده دارند. 

عدسی ها بعد از کامل شدند برای پرس و لبه زنی فرستاده شده و در این مدت زمان بدنه مخزن مونتاژ کاری و جوش کاری میشود سپس عدسی ها به بدنه متصل میشود 

بعد از آن پایه های اصلی ( ستون های پایه ) و ساپورت ها و بدنه را جوشکاری و مونتايکاری میشوند. 

بعد از آن آنها را به یکدیگر متصل نموده و مخزن اصلی به پایه وصل میشود و در آخر متعلقات مخزن بر روی مخزن متصل میگردد. 

مدت زمان ساخت یک تانکر هوایی آب بسته به ظرفیت و نوع آن متفاوت میباشد. قیمت منبع تانکر آب هوایی ایستاده بسته به حجم درخواستی از طرف مشتری که در نقشه اجرایی مخزن آب هوایی محاسبه و طراحی میشود به قیمت تانکر هوایی بستگی دارد . 

آشنایی با انواع مخازن و تانکر ها

همانطور که میدانید تانکر ها و مخازن جهت نگهداری انواع مختلف مایعات گرم و سرد مورد استفاده قرار میگیرند . تانکر ها انواع مختلفی دارند و از جنس های مختلفی ساخته میشوند در ادامه به معرفی انواع تانکر میپردازیم با تانکر سازی شهریار همراه باشید. 

مخازن ذخیره چیست؟ 

مخزن، ظرفی است که برای نگهداری سیالات طراحی و ساخته می شود. امروزه مخازن پلیمری در سراسر جهان کاربرد های متنوعی دارند و استفاده از آن ها روز به روز افزایش می یابد. به طور کلی، دسته بندی ثابت و یکسانی برای مخازن وجود ندارد. این مخازن بر حسب شکل هندسی، یا موادی که در تولید آن مورد استفاده قرار می گیرد، سیالاتی که داخل آن قرار است نگهداری شود و محیطی که مخزن در آن قرار می گیرد با هم متفاوتند. به عنوان مثال، مخازن پلیمری به انواع پلی اتیلن، فایبرگلاس، سپتیک تانک ها و غیره و در نوعی دیگر از دسته بندی به انواع تک لایه، دو لایه، سه لایه و غیره تقسیم بندی می شوند. 

آشنایی با انواع مخازن ذخیره 

مخازن با توجه به عوامل مختلفی تقسیم بندی می شوند که در زیر به برخی از آن ها اشاره شده است: 

انواع مخازن به لحاظ نوع ماده قابل نگهداری شامل انواعی بسیاری می شوند که تعدادی از آن ها شامل مخازن نفتی و گازی، مخازن ذخیره آب شهری و غیره است. 

انواع مخازن بر اساس ظاهر می توانند شامل مواردی همچون مکعبی استوانه ای و غیره باشد. 

مخازن با توجه به نوع کاربری و مکان قرار گیری نیز دسته بندی می شود که برخی از آن ها شامل مخازن پایه دار، یدک کش، چرخ دار است. 

مخازن ذخیره با توجه به نوع ماده ساخته شده شامل مخازن پلاستیکی و فلزی می باشند که انواع هر یک در زیر گفته شده است: 

  • مخازن فلزی 
  • فولادی 
  • گالوانیزه 
  • استیل 
  • مخازن پلاستیکی 
  • پلی اتیلن 
  • فایبر گلاس 
  • اجزای مخازن ذخیره 

مخازن دارای اجزای زیر می باشند در بعضی کاربری ها تعدادی قطعه بنا به نیاز به مخزن اضافه می شود، این اجزا شامل، رینگ بخار، فشار سنج، ترمومتر و غیره می باشد. 

  • پوسته 
  • عدسی 
  • دریچه بازدید 
  • لوله ورودی و خروجی 
  • خروجی هوا 
  • لوله تخلیه 
  • قلاب 
  • نردبان 
  • پایه 

به طور کلی مخازن به زمینی , هوایی , پالایشگاهی و سیار تقسیم میشوند 

  • تانکر زمینی 

منبع هایی ثابت هستند که روی زمین یا در ارتفاعات کم نصب شده و مورد استفاده قرار میگیرند 

  • تانکر هوایی 

برج ذخیره آب در واقع یک منبع آب مرتفع و بزرگ است. برخی از آنها بیش از ۵۰ متر از زمین فاصله دارند. دلیل این ارتفاع  تامین کردن فشار آب می باشد. هر فوت ارتفاع میتواند ۰٫۴۳ psl (پوند در هر متر مربع) تولید فشار کند. منبع آب شهری حدودا بین ۲۰ تا ۳۰ psl است. فشار آب منبع آب هوایی باید به قدری زیاد باشد تا بتواند آب تمام خانه ها و مناطق اطراف را تامین کند. بنابر این، این مخازن آب معمولا بلند ساخته می شوند تا فشار آب لازم را تامین کنند. 

  • تانکر پالایشگاهی 

مخازن ثابت به عنوان مخزانی که در صنایع پالایشگاهی استفاده می شود مناسب ذخیره موادی با محدوده فشار0.5 الی 15 پوند بر اینچ مربع می باشند. همانطور که اشاره شد این مخازن نیز از جنس های مختلفی همچون کربن استیل یا فولاد آلیاژی می باشند.